Tuesday, October 19, 2010

BERTAMBAH LAGI PROGRESS LIFE AKU...

Hari ni bf (ilah) aku beritau dia ada blog...cam menarik je blog tu..aku sebenarnya suka sgt menulis. yelah walau tak sampai tahap penulis tapi dah memang jenis suka bercakap...kalau kat sekolah, rakan guru aku cakap, kalau aku tak ada sehari, sunyi suasana..agaknya betullah tu..aku bukan jenis suka dok diam. kalau diam tu maknanya demam atau tgh kontrol anger...so, cuba2 la buat blog sendiri. walaupun tak cantik, maklumlah baru nak belajar buat tapi kira oklah tu. yang penting contentnya...

2 comments:

Aku_lah_Fadz said...

very good my dear.. sukanya.. kita dah ada benda bru nak buat.. rasa excited lagi2 bila ada geng..

scully said...

hehehe

Post a Comment

 

Designed By Blogs Gone Wild!