Tuesday, December 14, 2010

ADA KISAH SEORANG KAWAN.....HEHEHE

aku ada sorang kawan..tak payah la aku mention nama dia kat sini..kang tak pasal2 je aku kena saman.heheh..suka sgt cakap menipu..biasala cakap pakai air liur..aku pun boleh..korang pun boleh.ye tak?? cakap memang tak penah jatuh punyer..padahal aku tahu dia tu kaki kalentong tp dia tetap nak kencing aku..orangnya cantik..putih gebu..taste konon tinggi la..tak main la lelaki melayu...nak lelaki mat saleh la. konon laki mat saleh encem dan mampu kasi dia happy..takpelah..jodoh masing2kan..aku tak kisah sebenarnya smpailah dalam status dia kat fb dia cakap that guy proposed dia. so kira nak kawinlah tak lama lagi kan. aku pun tumpang happy la walaupun aku tahu status tu status kencing. dan yang jadi mat saleh tu pun dia jugak..pakai byk nama kencing.hahaha..ambik gambar kat obersea tapi satu pun tak dak gambar dia. rupanya bila dicek gambar tu semua dari internet..siap letak gambar bilik lagi. tapi semua gambar kencing..asik aku tulis perkataan kencing je kan.. dah memang selalu kena kencing..tu je word yg mampu describe dia..kaki kencing..ntah la apa nak jadi ngan dia..baru ni kawan aku cakap dia tulis status nak beli mercedes 5 series..heheh..

2 comments:

Aku_lah_Fadz said...

hehe.. i know who's that lady.. hehe

scully said...

tau takpe..apapun moga dia insaf..;)

Post a Comment

 

Designed By Blogs Gone Wild!